Iklan Nuffnang (sila klik sini)

Followers

Ahad, Februari 19, 2012

Rindu atau mainan perasaan je?

Dicatat oleh mizct10 di Ahad, Februari 19, 2012 3 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualikum.....

Dah berbulan2 aku tiggal kan blog sepi ni....memang tak ade langsung perasaan aku untuk menulis di sini... tapi sejak akhir2 ni ade sesuatu yang tersangat lah mengangu fikiran aku.

Entah kenape tiba2 aku teringat sangat dengan seorang lelaki yang pernah aku minat masa zaman skolah dulu...masa sekolah memang aku selalu tercari-cari dia dalam bas. memang kalau boleh aku nak jumpa die hari-hari.. tp tu cuma cinta monyet.. aku lah monyet tu...duk terhendap2 nak tengok die.. bodoh kan aku masa tu??? dan tersangat lah bodoh lagi aku tak penah pun bagi tau die sal aku suka kat die.. dan aku tak penah citer kat sape-sape pun.. sampai lah saat ni...

Dan boleh beberapa hari lepas aku mimpi kn die... tiba2 die muncul kat tempat keje aku dan cakap die suka kan aku... memang lah x logik mimpi aku ni... dan lepas pada mimpi tu hari2 aku terpikir sal die.. di sebab kan persaan aku y nak tau sangat hal die aku cari lah dalam facebook... akhir nye jumpa , tp x berani nak add die.. malu siot... die pun dah kahwin comel sgt bini die... and dah ade anak pun...

Em klu boleh memang aku nak sgt jumpa die... he..he.. angan-angan bodoh aku kan??? klu jumpa pe aku nak wat?? em... tak buat pe2 kot... sebab aku pun kene sedar diri juga yang aku pun dah kahwin ngan sorang laki jauh lagi hensome dari mamat y aku minat tu... n aku juga dah ade anak y lagi chomel dari anak die...

Dah la....  nak tido.. harap pas ni aku hanya mimpi kan en hubby ku tersayang sajo... ok....

c u next time....

Love..... ctiey..... (^_^)
 

kata ku..impian ku..harapan ku...segalanya dalam ingatan.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei