Iklan Nuffnang (sila klik sini)

Followers

Selasa, Ogos 10, 2010

salam ramadan....

Dicatat oleh mizct10 di Selasa, Ogos 10, 2010 0 ulasan Pautan pada catatan ini
pejam celik pejam celik dah nak puasa sok kan....
x sabar rs nak puasa tahun ni...
lg lah x sabar nak raya..he..he..
tahun ni first time puasa ngn suami tercinta..
x tau lah cam ne keadaan nye...
sok pagi2 kene bgun sedia kan mknan tuk sahur...
x tau ag nak masak pe...
klu msk nasi goreng je aci x??
he..he..
ciri2 isteri y malas.......
jgn jd kn contoh....
alhamdulillah muntah2 pun dah kurang.
cume loya ckit2 biasalah.....
dugaan nak jadi ibu...
mohon pd Tuhan agar ramadan y bakal tiba ini..
dapat ku lalui dgn penuh kesyukuran...
dan penuh bermakna....
mohon d berikan pertunjuk dari Allah..
agar aku sentiasa d jalan y d redoi oleh NYe...
amin......

Selasa, Ogos 03, 2010

love my hubby....

Dicatat oleh mizct10 di Selasa, Ogos 03, 2010 2 ulasan Pautan pada catatan ini
love u mohd nor hasmizi bin mohd saiddi...
kenape??
sb die terlalu baik untuk ku..
terlalu sempurna untuk ku...
dan die juga menyempurna kan hidup ini..
bahagia sgt rasa nye bila die sentiasa ade dsisi....
ku berdoa agar kebahagiaan ini..
berkekalan hingga keakhir hayat kami...amin..
em..befday die makin hampir..
tp still x tau ag nak beli kn ape utk nye...
xkan nak bg benda y same je tiap-tiap tahun...
em... masih memikirkn nye.....
b tgu ye.. hadiah dari cyg...
love u... emmmuah..
p/s:amy jgn jealous ye...he..he..

Isnin, Ogos 02, 2010

nak makan tart buah....

Dicatat oleh mizct10 di Isnin, Ogos 02, 2010 4 ulasan Pautan pada catatan ini
tetiba teringin sgt nak mkn tart buah...

korang penah mkn x???

sdp ngat tau..

atas tart tu of coz lah ade buah..

name pun dah tart buah..

tp nak cari kat mane???

nak kuar jln2 kat bandar hubby plak asyik keje over time je...

x de ms pun nak teman g cari tart ni..

sedih nyer....

ader x sape2 leh tlg buat kan tart ni untuk ku...???
plzzzz...

y x panah tgk cam ne tart buah.. ni gmbar nyer.......

sedap...sedap....

Ahad, Ogos 01, 2010

rindu...

Dicatat oleh mizct10 di Ahad, Ogos 01, 2010 0 ulasan Pautan pada catatan ini
comei nye....dik na


airil.....






dik na lagi.....











rindu sgt kat budak dua org ni...


x tau ble lah leh jumpa die org....
anak2 sdara ku... ble leh jumpa...
makngah rindu sgt ngan korang y comei2 ni...



x larat nyer.....

Dicatat oleh mizct10 di Ahad, Ogos 01, 2010 0 ulasan Pautan pada catatan ini
sunguh x ku sgka seksa tol alahan ni...
makan pun x lalu.. asyik meloya je..
dah tu ble mkn sikit dah muntah..
ble muntah ngan perut kosong skit ngat aku rs...
agak nye dlu ms mak aku mgandung ke aku cam ni lah...
kpd anak2 sume y masih ader ibu..
hargai lah...sb bkan snang nak jd ibu tu....
 

kata ku..impian ku..harapan ku...segalanya dalam ingatan.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei