Iklan Nuffnang (sila klik sini)

Followers

Rabu, September 05, 2012

Kesibukan Melanda Diri..

Dicatat oleh mizct10 di Rabu, September 05, 2012 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Assalamualikum...W.B.T...

Hari ini 5 September Tahun 2012.. Awal bulan seperti biasa lah.. kerja ku sebagai orang bawahan..mengumpul report bulanan ladang2 yang bepuluh itu..nampak macam pekerja yang duduk dlm office beraircond (lebih melayu nya berpenghawadinggin) itu releks duduk saja atas kerusi empuk dan goyang kaki x merasa penat langsung.. tapi die x tahu yang pekerja seperti kami penat emosi, nak2 berada di bahagian kira2 menatap nombor2 sebesar semut angka ribuan itu.. kadang-kadang berpinor biji mata.. tangan lenguh usah kata lah..ada masa angka2 tu pun dah x boleh nak baca lagi dah.. balik umah kepala n badan sakit tak siapa sngka keje di dlm office sebenar nya lagi sakit badan dan emosi..aku betul2 sibuk dalam minggu ni dan minggu depan.nak siap kan consolidate dan bajet2 tuk tahun 2013.. kemudian akan sibuk dengan urusan family day... sebagai AJK masih lg org bawahan...

sebut sal family day rasa x sabar je.. sebab ni family day pertama aku kat company ni...pernyertaan pun ramai.. kira macam hadiah lah buat diri aku untuk minggu2 y sibuk ini akan berakhir dengan kegembiraan family day nanti.. aku juga harap dapat pulih kan hubunggan kami... insyaallah... jumpa di Bukit Gambang nanti yer office mate ku semua... buat officemate Nurul Shaida merangkap bespren di ofis SELAMAT PEGANTIN BARU... cantik kamu... hope akan kekal ke akhir hayat.. 

gigih aku siapkan post hari ini celcom y sgt lembab... sedih... bye...

 

kata ku..impian ku..harapan ku...segalanya dalam ingatan.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei