Iklan Nuffnang (sila klik sini)

Followers

Isnin, Ogos 02, 2010

nak makan tart buah....

Dicatat oleh mizct10 di Isnin, Ogos 02, 2010
tetiba teringin sgt nak mkn tart buah...

korang penah mkn x???

sdp ngat tau..

atas tart tu of coz lah ade buah..

name pun dah tart buah..

tp nak cari kat mane???

nak kuar jln2 kat bandar hubby plak asyik keje over time je...

x de ms pun nak teman g cari tart ni..

sedih nyer....

ader x sape2 leh tlg buat kan tart ni untuk ku...???
plzzzz...

y x panah tgk cam ne tart buah.. ni gmbar nyer.......

sedap...sedap....

4 ulasan:

farah on Isnin, Ogos 02, 2010 berkata...

meh balik temerloh meh...
amy belanja...
tapi yang kat kedai la...
nak wat x reti wehhh...

mizct10 on Isnin, Ogos 02, 2010 berkata...

amy ar dtg cni...
nak blk tloh cm ne ngah mabuk ni...

ainnoraini on Rabu, Disember 01, 2010 berkata...

salam mizct...
sedapkan..kak ain nak buat pun tak tahu..selalu belijer..

kak ain dah folow ye..nnt jemput la dtg lagi ye..

mizct10 on Rabu, Disember 01, 2010 berkata...

mmg sedap pun.. ska ngat.. insyaallah kak ain.. meacih coz sudi follow...

 

kata ku..impian ku..harapan ku...segalanya dalam ingatan.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei