Iklan Nuffnang (sila klik sini)

Followers

Rabu, Mac 02, 2011

***Sape Ade Pertua Surutkan Bengkak Dikaki???***

Dicatat oleh mizct10 di Rabu, Mac 02, 2011
Assalammualaikum...

    Nak citer sikit ni perkembangan terbaru tentang ibu mengandung yang semakin berkembang ni.. yang paling berkembang ialah peyut lah.. name pun dah prgnant kan.. tapi satu lagi yang saya risau ni sal perkembangan kaki ni.. dah cam kaki bigfoot dah ni.. bengkak cam orang yang kene penyakit gout je.. tapi tak sakit. cume kadang-kadang lenguh je.

    wahai ibu-ibu yang punya pengalaman ade kah kejadian ini biasa bagi orang-orang mengandung??? Cer citer.. cer citer.. My hubby sangat lah risau. kalau die risau tuan empunya diri ni ape tah lagi. Jiran ku cakap kaki bengkak sebab aku banyak buat keje..em.. banyak ke?? tak lah.. kat ofis aku duduk je. kadang- kadang je turun naik tangga.. balik umah masak. makan n tido.. tu je lah..

   em.. sape nak bagi nasihat tau pertua cam ne nak surutkan bengkak di kaki ku ini?? sila angkat keyboad tinggi2 ye.. pas tu turun kan balik dah tinggal kan nasihat  dan pertua anda di dalam ruangan komen di bawah..kerjasama anda sangat dihargai...Terima Lah Kasih saya ini.... (^_^)....

............

6 ulasan:

Amy Syaquena on Rabu, Mac 02, 2011 berkata...

selalu orang kata rendam kaki dalam baldi je.. cuba la try


p/s: jemput join contest sinar raudah

mizct10 on Rabu, Mac 02, 2011 berkata...

Balik keje kang nak cuba la..

ainnoraini on Rabu, Mac 02, 2011 berkata...

org peknen mmg mcm tu...lagi kalau dh nk dkt bersalin...makin bengkak jer...kasut pun tak muat..

mase tido tu...cube alaskan kaki dengan bantal...

mizct10 on Rabu, Mac 02, 2011 berkata...

Kak ain.. dah buat dah gtu tp xjadi juga.. surut kejap je.. pastu jadi balik

Amy on Khamis, Mac 03, 2011 berkata...

pura ma amy kate 2 tandenye pura dah dekat nk bsalin...pas dah bsalin t baru surut pura...:)

mizct10 on Khamis, Mac 03, 2011 berkata...

Yer ke amy??dah tu biar je la yer?? tp susah la nak wat keje kaki bgkak gni.. pe pun meacih tuk ma amy ye..

 

kata ku..impian ku..harapan ku...segalanya dalam ingatan.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei