Iklan Nuffnang (sila klik sini)

Followers

Selasa, Mac 08, 2011

"Sape Kate Aku Tak Berdebar Weh....."

Dicatat oleh mizct10 di Selasa, Mac 08, 2011
     Salam pagi rabu... 09 haribulan March 2011 Bersamaan dengan 04 RabiulAwal 1432 Hijrah. Semoga hari ini menjadi hari yang penuh bermakna untuk semua ye.. kalau tgk dekat Babystrology.com kat sebelah ni tinggal lagi 17 hari je kan. ha... tu lah.. sape kate aku tak berdebar? berdebar sangat weh.. tapi di sebabkan kerja yang banyak ni aku tak de lah memikirkan sangat tentang due date yang dah makin hampir ni. kalau nak tau dah 2,3 hari dah aku terasa cam sakit2 kat bawah perut ni.. tp kejap je.. pas tu hilang.. mungkin dah dekat kot. aku risau sakit masa tengah drive je.cam semalam masa balik keje tetiba rasa tegang je kat perut. nasib bek takde pe2.. kalau ikut kan hati tak nak dah pergi keje. nak rehat je kat rumah sampai bersalin nanti.. Boleh tak bos?? "macam lah bos aku bace blog ni".. em.. sabar jer lah.. sabar untuk beberapa hari lagi ok.. ingat senang ke nak jadi ibu ni..? 9 bulan lebih duk usung perut kehulu hilir, kene jaga perasaan, kena tahan sakit, kene banyak sabar, pengorbanan tu tak tergambar tau.. sebab tu sebagai anak kita kene hargai ibu kita. susah payah die mengandung dan bertarung nyawa nak lahir kan kita. em.. MAK ANGAH SAYANG MAK...<3

4 ulasan:

fara_farez89 on Selasa, Mac 08, 2011 berkata...

mmm...btol kak..pergorbanan mak paling besar smpai tak terbalas pown smpai bila2....pepun saye doakan akak selamat bersalin....kuat kan semangat k..n salo ingat Allah....=)

mizct10 on Selasa, Mac 08, 2011 berkata...

Thanks fara...

Lala Latif on Selasa, Mac 08, 2011 berkata...

bahaya la drive sorg2...skrg dah sarat kan..tgu masa je...anway...selamat bersalin ye...insyAllah...xde ape2 masalah...

mizct10 on Selasa, Mac 08, 2011 berkata...

Dah terpaksa nak wat cam ne.. Meacih...

 

kata ku..impian ku..harapan ku...segalanya dalam ingatan.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei